Så funkar en registrering

Gör så här

För att du skall kunna söka lägenhet hos Malungshem AB så följer du punkterna nedan. 

1. Registrera dig

Registrera dig genom att gå in och gör en kundanmälan.

2. Logga i systemet

När du gjort en kundanmälan och skapat ditt användarnamn och lösenord samt fyllt i dina personliga uppgifter så får du en egen sida som du hittar under ”Mina sidor”. När en lägenhet blir uppsagd som överensstämmer med dina önskemål/sökprofil så kommer du sedan att få ett meddelande per e-post om att det nu finns en lägenhet att söka. Du kan också gå in på Mina sidor och se dina förslag. 

3. Sök bostad och gör intresseanmälan

När du gjort kundanmälan och skapat din inloggning kan du börja att söka de lägenheter som du är intresserad av genom att gå in på ”Lediga lägenheter” och göra en intresseanmälan. Du kan söka max 3 lägenheter samtidigt.

Marknadsplatser och Mina sidor

På vår marknadsplats hittar du lägenheter som du kan söka på två olika sätt.

Direkt innebär i princip att den som anmäler sig först får erbjudande. 

Torget innebär att det finns ett kösystem där poäng/kötid (1 poäng/dag) avgör vem som får erbjudande på lägenheten. När anmälningstiden har gått ut skickas erbjudande om visning av lägenheten ut till de 3 kunder som gjort intresseanmälan och har mest poäng. Om du har blivit erbjuden en visning är det sedan viktigt att du går in och tackar ja eller nej till erbjudandet. Om du inte svarar så kan det innebära att du blir avstängd från kön.

Under Mina sidor kan du se dina intresseanmälningar, erbjudanden, köpoäng, förslag, byta lösen, ändra dina personliga uppgifter mm. När du sedan blivit hyresgäst kan du även göra felanmälan, se dina hyresavier mm. på Mina sidor.