Bostäder i Malung

I Malung har vi största utbudet av bostäder och lokaler. Här kan man välja att bo i allt från små röda parhus till större flerfamiljshus. Malungshem har bostäder på båda sidor av den vackra Västerdalälven. Här finns barnvänliga områden med stora grönytor samt centralare bostäder med närhet till affärer och dylikt.

I Malung finns fina fritidsanläggningar med skidspår, slalombacke, ishall, curlinghall, bowlinghall, fotbollsplaner samt även en fotbollshall och simhall. I samtliga delar av kommunen finns det alltid någon aktivitet som gör livet rikare.

Som en pulsåder genom landskapet slingrar sig Västerdalälven med sitt klarblå vatten. Här finns de bästa förutsättningarna för fiske, bad och båtturer.

Vinkeln

Vinkeln består av ett hus med lägenheter från 1 rum o kokskåp till 4 rum o kök.

Kvarteret ligger i ett lugnt villaområde en liten bit söder om centrum med Västerdalälven i närheten. Carport med motorvärmare ingår i hyran till samtliga lägenheter i kvarteret. Tvättstugan ligger i källarplanet i huset.

Vagnen

Vagnen är ett äldre och mycket omtyckt kvarter med gångavstånd till centrum och med grundskola 6-9 och gymnasium precis i närheten. Här finns lägenheter från 1 rum o kokskåp till 3 rum o kök samt lokaler. Motorvärmarplats eller carport finns att hyra och tvättstugan finner man i det lilla grå huset vid carportarna.

Haga

Haga är centralt beläget i Malung och består av fyra treplanshus. Hissar finns i två av husen. Lägenheterna är ljusa och luftiga i storlekar från 1 rum o kök till 3 rum o kök, de flesta med balkong. Tvättstuga finns i området, liksom garage, carport och motorvärmare. 

Bor man i detta kvarter är det nära till både bank, skolor, vårdcentral och affärer.

Boken

Boken är ett centralt kvarter som består av två hus. Här finns lägenheter från 3 rum o kök till 4 rum o kök. Samtliga lägenheter har balkong. Carport med motorvärmare ingår i hyran och tvättstugan hittar man i källarplanet på Skolgatan 6 B. 

Fällen

Fällen är ett centralt beläget kvarter i Malung. Här finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 4 rum o kök. Det finns även lokaler att hyra. Garage finns att hyra i bottenplanet på Torggatan 16. Dessutom finns motorvärmare. Tvättstugan ligger i källarplanet på Torggatan 14.

Kullan

Kullan är ett centralt beläget kvarter i Malung. Här finns lägenheter från 1 rum o kokskåp till 4 rum o kök. Det finns även lokaler att hyra. Garage finns i källarplan på Torggatan 6, Tvärgatan 5 samt Storgatan 36. Dessutom finns motorvärmare att hyra. Tvättstugan ligger i källarplanet i huset på Storgatan 40.

Montören

Montören består av 3 hus och ligger centralt i Malung. I huset på Torggatan 5 finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 3 rum o kök. Tvättstuga finns i källarplanet. Carport ingår till alla 2:or och 3:or.

 

Montören

Montören består av 3 hus och ligger centralt i Malung. I huset på Postgatan 14 finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 3 rum o kök. Bilplats med motorvärmare finns att hyra och tvättstugan hittar man i huset på Torggatan 5.

Montören

Montören består av 3 hus och ligger centralt i Malung. I huset på Storgatan 32 finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 2 rum o kök. Bilplats med motorvärmare finns att hyra och tvättstugan hittar man i huset på Torggatan 5.

Fisken

Fisken är namnet på en del av ett större hus mitt i centrala Malung. Här finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 5 rum o kök. I huset finns även affärslokaler på markplan. Tvättstuga hittar man i källarplanet och motorvärmare finns att hyra på baksidan av huset.

Björnen

Björnen är ett centralt kvarter som består av fyra hus – Spännargatan 1, 2, 3 och 4Här finns lägenheter från 1 rum o kök till 3 rum o kök. Carportar och motorvärmare finns att hyra och tvättstugan hittar man överst i huset på Spännargatan 2.

Spännargatan 8 har Malungshem ett hus med två lägenheter. Huset är ett äldre hus med högt i tak och med gammal charm. Tvättstuga finns i källarplanet och vill man ha motorvärmare så finns det att hyra i det närbelägna kvarteret Björnen

Kringlan

Kringlan är ett centralt kvarter anpassat för äldre eller rörelsehindrade personer. Här finns 30 lägenheter i storlekarna 1 rum o kök (49 kvm) till 3 rum o kök (106 kvm). Hiss finns i husen samt tvättstuga och matservering inom kvarteret. Carport och motorvärmare finns att hyra i anslutning till husen. Kvarteret är mycket omtyckt och ligger vackert beläget med närhet till Västerdalälven, där det även finns en gång/cykelväg som de boende kan använda. I detta kvarter hittar du även Malungshems kontor.

Masen

Masen är ett litet kvarter med ett tvåvåningshus. I huset finns två lägenheter – en i varje plan – bestående av 3 rum o kök. Här bor man som i villa, med tillhörande trädgård och garage. Kvarteret ligger i ett villaområde med närhet till skola och centrum.

Mården

Mården är ett barnvänligt radhusområde med större lägenheter på 5 rum o kök. 

Varje lägenhet har en egen uteplats samt garage och förråd. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin och tvättmaskin. Här har man nära till skola (F-5) och bara några minuters promenad till centrum. Viss fastighetsskötsel får man göra själv, såsom gräsklippning och snöskottning vid sin del av innergården.

Sparven

Sparven är ett äldre kvarter med ett tvåplanshus samt röda enplanshus (typ parhus). Området är centralt beläget i ett villakvarter med grönytor. Lägenheterna är i storlekarna 1 rum o kök och 2 rum o kök. 

Tvättstuga hittar man i källarplanet på Vagnvägen 8 A. Motorvärmare finns att hyra i området.

Kittarna

Kittarna ligger i ljuvlig bymiljö med närhet till skogen. Blomstervägen, Brusvägen samt Bärstigen har vi några parhus. Varje hus har 2 lägenheter på 2 rum o kök. Storlekarna på dessa varierar från 49,3 kvm till 58,7 kvm. Till centrum går man på ca 10-15 minuter.

Sälgen

Sälgen är ett äldre kvarter som består av fyra hus i ett trivsamt villaområde. Här finns lägenheter från 1 rum o kokvrå till 2 rum o kök. Carport med motorvärmare ingår i hyran till lägenheterna på 2 rum och kök. Motorvärmare finns att hyra till de mindre lägenheterna. Tvättstugan hittar man i källarplanet i huset på Skinnargatan 8 A. 

Albacken

Albacken återfinns ca en kilometer från Malungs centrum. På Albacken har vi två parhus som ligger vackert inbäddade i ett villakvarter. Varje lägenhet består av 2 rum o kök med en yta på 49,8 kvm. 

Om man bor i detta kvarter har man ca 10 minuters gångavstånd till centrum.

Knytet

Knytet är ett barnvänligt kvarter som består av tre hus, typ radhus. Här finns lägenheter från 1 rum o kök till 4 rum o kök. Carport med motorvärmare ingår i hyran till lägenheterna. Tvättstugan hittar man i servicehuset mitt på gården, där också andra gemensamhetsutrymmen finns.

Storbygärdet

Storbygärdet är uppdelat i tre kvarter – Slagan, Ladugärdet och BengtsHär finner du lägenheter från 1 rum o kokvrå till 4 rum o kök. I kvarteret Ladugärdet finns även ett elevcampus beläget. Kvarteren ligger på västra sidan av Västerdalälven och är barnvänligt med stora grönytor. Det är nära till dagis och fotbollsplaner. Motorvärmare finns att hyra, samt garage i kvarteret Ladugärdet. Här hittar man även ett servicehus med tvättstuga.

Stebacken

Stebacken ligger vackert beläget på västra sidan av Västerdalälven i nära anslutning till skogen.

Här är samtliga lägenheter är i storlek 2 rum o kök, och alla har sin egen loftingång. Motorvärmare finns att hyra till varje lägenhet och tvättstuga finns i källarplanet.

Translate »