Bostäder i Sälen​

Välkommen till en av nordens största skidorter! Sälen – byn där det händer! Här har Malungshem lägenheter på ett flertal ställen i och omkring byn. Några lägenheter ligger högt upp i byn med vacker utsikt över fjället medan andra ligger centralt med närhet till service. Byn har något att erbjuda alla oavsett om man är gammal eller ung. Både vinter och sommaraktiviteter finns det ett stort utbud av. 

Näsvägen 2

Ett av våra kvarter i Sälen är Näsvägen 2 som ligger med vacker utsikt över byn. Detta kvarter består av två huskroppar med lägenheter från 1 rum o kök till 4 rum o kök. Tvättstuga finns i husen och en carport hör till varje lägenhet. Har man barn så finns dagis på gångavstånd till kvarteret.

Näsvägen 4

Näsvägen 4 är ett kvarter med lägenheter som är av typen radhus. De flesta lägenheterna består av 4 rum o kök och är i två plan med egen ingång, uteplats samt carport. Ett av de fyra husen är ombyggt till mindre lägenheter som består av 1 rum o kök samt 2 rum o kokvrå. Till dessa mindre lägenheter ingår ingen bilplats/carport utan man hyr dessa mot en extra kostnad. I detta kvarter som ligger högt över Sälens by så har man vacker utsikt över fjället. Dessutom har man gångavstånd till dagis.

Pålhagen

I norra delen av Sälens by hittar ni kvarteret Pålhagen. Kvarteret består av fyra huskroppar med lägenheter från 1 rum o kök till 4 rum o kök. De största lägenheterna är i två plan.  Tvättstuga finns i kvarteret och ett garage hör till samtliga lägenheter. 

Hagvägen 2 liten

Hagvägen

Mitt i byn finner ni kvarteret Hagvägen som består av endast ett hus med fyra våningar. Hiss finns i huset. Här har man nära till affärer, bank samt läkarmottagning. Lägenheter finns i storlekar från 1 rum o kök till 4 rum o kök. Carport hör till varje lägenhet och en tvättstuga finns i bottenvåningen på huset.

Byvägen

Mitt i Sälens by ner mot Västerdalälven ligger kvarteret Byvägen vackert inbäddat i ett villaområde. Byvägen 6 består av 2 små röda parhus med lägenheter på 2 rum o kök. Det finns motorvärmare att hyra och tvättstugan som hör till området finns på Byvägen 8.

Byvägen

Mitt i Sälens by ner mot Västerdalälven ligger kvarteret Byvägen vackert inbäddat i ett villaområde. På Byvägen 8 finns ett vitt enplanshus med två lägenheter, 2 rum o kök och 3 rum o kök. Tvättstuga finns och motorvärmare finns att hyra.

Translate »